Frencken 2C P-U70 PU-Parketlijm 6KG Volledige grootte weergeven

Frencken Parketlijm 2K P-U70 PU-Parketlijm 6KG

Frencken Parketlijm

2 Componenten P-U70 PU-Parketlijm Bruin,  6KG

Meer details

€ 37,60

456503

De 2K P-U70 PU Frencken parketlijm is een oplosmiddelvrije en zeer watervaste 2-componenten polyurethaanlijm voor het verlijmen van alle soorten houten vloeren. De Frencken parketlijm combineert een zeer hoge eindsterkte met hard elastische eigenschappen waardoor hij universeel te gebruiken is. Ook onder zeer lastige omstandigheden kan de goedkope Frencken parketlijm worden ingezet vanwege zijn hoog vullend vermogen. Denk hierbij aan renovatiewerkzaamheden met ongelijke ondervloeren.

Toepassing Frencken parketlijm

De goedkope Frencken parketlijm is uitermate geschikt voor het verlijmen van onder andere massieve planken, massief tapisparket, mozaïkparket, lamelparket, meerlaags of kant en klaar parket en laminaatparket. Ook voor exotische houtsoorten is de Frencken parketlijm geschikt. Verder is de Frencken parketlijm geschikt voor gebruik op zuigende en niet zuigende ondergronden. Denk hierbij aan zandcementdekvloeren, deklagen in beton, egalisatiemiddelen, hout, spaanplaat en OSB-plaat. Hier vallen ook verwarmde vloeren onder. Frencken parketlijm is tot slot ook uitermate geschikt voor het plaatsen van vochtgevoelig hout op zwak zuigende ondergronden.

Eigenschappen Frencken parketlijm

Inhoud verpakking Frencken parketlijm: 6KG Droogtijd: de Frencken parketlijm is na ongeveer 24 uur belastbaar Verbruik: 800 tot 1200 gram Kleur: bruin De Frencken parketlijm is oplosmiddelvrij, watervast en daarbij zeer licht verwerkbaar. De Frencken parketlijm heeft een goed standvermogen van de lijmrillen, een snelle sterkte opbouw en heeft hierdoor een zeer hoge eindsterkte. Verder is de Frencken parketlijm hard-elastisch en heeft het daarbij een goed vullend vermogen. Tot slot is de goedkope Frencken parketlijm krimpvrij en universeel inzetbaar waarbij het niet wordt aangetast door schimmels en bacteriën.

De producten van Frencken

Frencken is al sinds 1901 partner en specialist op het gebied van lijmen, sealen en afwerken van hout, plaat en keramische materialen. Alle producten van Frencken worden in een eigen laboratorium ontwikkeld. Door een professioneel team van ontwikkelaars worden praktijksituaties nagebootst om het juiste product en de optimale verwerkingsmethode te bepalen. Hierdoor weet u zeker dat u met Frencken parketlijm een kwaliteitsproduct in huis haalt.

BOBparket: uw leverancier voor goedkope Frencken parketlijm

De webshop van BOBparket heeft een eigen assortiment van topmerken, waaronder de Frencken parketlijm. BOBparket garandeert top kwaliteit en een snelle service. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Heeft u vragen over de Frencken parketlijm of andere producten in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op voor het kopen van goedkope Frencken parketlijm!

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Frencken Parketlijm 2K P-U70 PU-Parketlijm 6KG

Frencken Parketlijm 2K P-U70 PU-Parketlijm 6KG

Frencken Parketlijm

2 Componenten P-U70 PU-Parketlijm Bruin,  6KG

Schrijf uw recensie

Related Products