Grigio Vloeren

Grigio Vloeren

Grigio is een synoniem voor de nieuwe generatie verouderde vloeren. De sleetse uitstraling in 5 schitterende gedekte kleuren worden bereikt door een ingenieus ontworpen modificeersysteem die de zorgvuldig geselecteerde eiken parketdelen een bijna niet te onderscheiden authentieke uitstraling geven. De opbouw van de kleuren is ook specifiek voor dit product. Alvorens de kleur door pigmenten wordt bepaald ondergaan de eiken parketdelen een bijzondere bewerking waardoor er een basiskleur ontstaat met een grijze ondertoon. Hieraan ontleent Grigio haar naam. Ook bijzonder van dit product is dat de permanente eindkleur tot het laatste moment kan worden veranderd. Wilt u de basiskleur handhaven dan wordt de vloer afgewerkt met een transparante onderhoudswas. Wilt u dat de vloer één van zijn vele grijstinten krijgt dan kiest u voor een witte onderhoudswas.

Oneindig veel variatie
Doordat er gebruik gemaakt kan worden van diverse traditionele parketvormen kunnen we met grigivloeren oude patronen doen herleven. Oud Vlaamse panelen of Oud Vlaamse punten behoren tot de mogelijkheden. Ook grote en kleine visgraten of blokpatronen zijn mogelijk. Maar ook brede delen van 23 cm breed kunnen worden gemaakt

Subcategorieën

Grigio Origineel

Aan de basis van het rijke palet aan Grigio vloeren ligt Grigio Origineel. Een vaste parketvloer, vervaardigd uit hoogwaardig Frans eikenhout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Grigio onderscheidt zich van conventionele parketvloeren door toepassing van authentieke, herontdekte kleurpigmenten. Met aansprekende namen als Puur grijs, Sluiergrijs, Leisteengrijs, Oud Bruin en Rood Antiek valt niet anders te concluderen dan een Grigio vloer een geheel eigen uitstraling heeft en een absolute meerwaarde vormt voor het interieur van uw woning.

Grigio Samengesteld

U kiest voor Grigio Samengesteld wanneer uw voorkeur uitgaat naar robuuste brede delen of wanneer u het comfort wilt ondervinden van een zwevende vloer met een gering contactgeluid. Met name in appartementen kan een dergelijke legwijze een belangrijke voorwaarde zijn om een parketvloer te mogen leggen. Wilt u liever dat de vloer niet zwevend gelegd wordt, dan is het goed te weten dat Grigio samengesteld tevens is ontwikkeld om direct verlijmd te kunnen worden op een daarvoor geschikte ondervloer. Deze legwijze maakt de vloer tevens geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. 

Grigio Vintage

Gaat uw voorkeur uit naar een vloer met een ruwe, natuurlijke uitstraling? Grigio Vintage is bij uitstek geschikt voor zowel moderne of juist klassieke interieurs. De vloer ontleent haar ruwe uitstraling aan een unieke zaagwijze, gelijkend op die van een lintzaag. Hierdoor krijgt Grigio Vintage een herkenbaar ruig oppervlak, kenmerkend voor middeleeuws ambachtelijk handzaagwerk.

/ Er zijn geen producten