Subcategorieën

Rigostep

Rainbow ColorPrimer

RigoStep Rainbow ColorPrimer is een watergedragen, 1-componentige kleurgrondlak voor hout en kurk. De speciale formulering biedt optimale bescherming tegen verkleuring door zonlicht en inhoudsstoffen, zoals tannine. RigoStep Rainbow ColorPrimer is reukarm, VOS-arm, sneldrogend en eenvoudig te verwerken. De droge kleurlaag is elastisch, taai, slagvast en vergeeld niet. Zoals de naam al doet vermoeden, is Rainbow ColorPrimer in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar.   

Dekkende kleuren

Met de unieke formule van Rainbow ColorPrimer word het dekkend kleuren van hout of kurk zeer eenvoudig. Afhankelijk van de ondergrond en de gekozen kleur zijn gewoonlijk 1 à 2 laagjes RigoStep Rainbow ColorPrimer voldoende. Vervolgens is,  afhankelijk van de verwachte belasting, het oppervlak met 2 à 3 laagjes RigoStep eenvoudig af te lakken. Door de vrije keuze in aflak zijn naast de kleurmogelijkheden die met RAINBOW te creëren zijn, ook glansgraad, bestendigheid en slijtvastheid aan te passen naar wens.

 

Creatieve kleureffecten

RigoStep Rainbow ColorPrimer geeft je ook de mogelijkheid om kleureffecten te realiseren. De meeste daarvan vereisen bewerking voordat de vloer wordt geplaatst; sommige effecten kunnen echter ook heel goed tijdens het werk op de vloer worden gerealiseerd. Met Rainbow ColorPrimer kun je bij voorbeeld met dunne of onvolledige kleurlagen werken, verschillende kleuren over elkaar heen aanbrengen, kleuren in- of juist wegwrijven, kleuren gedeeltelijk wegschuren of laten vervagen, delen van de vloer afplakken, sjablonen uitsparen, etc. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Het is immers de RigoStep aflak die de bescherming en slijtvastheid biedt! 


Toepassing op bestaande vloeren

Vloeren die eerder met een watergedragen laksysteem werden afgewerkt, kunnen na een grondige reiniging met RigoStep Strip direct worden behandeld met Rainbow ColorPrimer. Andere bestaande vloeren moeten in de regel eerst worden kaalgeschuurd.


Toepassing op exotische houtsoorten

RigoStep Rainbow ColorPrimer is ook prima toe te passen op de meeste exotische houtsoorten. Test wel altijd eerst de geschiktheid door een proefopstrijk.


Toepassing op meubelen:

RigoStep Rainbow ColorPrimer is ook uitermate geschikt voor het creatief kleuren van meubelen

/ Er zijn 53 producten
View

producten per pagina