Lijmen

Uitstekende hechtingseigenschappen op kunststoffen en lakken.

Subcategorieën

Thomsit

Het assortiment van Thomsit is innovatief, met als goed voorbeeld het nieuwe Flextec™-assortiment. Elastische parket lijm die een duurzame bescherming biedt tegen afschuifkrachten en optimale veiligheid dankzij de onwrikbare, sterke kleefkracht. Laat het maar aan Thomsit over als het gaat om kwaliteit bij het leggen van parket 

Intussen heeft Thomsit een volgende stap voorwaarts gezet met de zogenoemde zeer emissiearme producten.

Thomsit biedt  een uitgebreid assortiment met uitstekende milieu en arbeids-hygiënische eigenschappen, in de vorm van zeer emissiearme vloerlijmen, parketlijmen, voorstrijkmiddelen, egaliseermiddelen en vele speciale producten. Op dit moment kan met het complete gamma aan zeer emissiearme producten dat reeds ontwikkeld is, op praktisch elke ondergrond met elke vloerbedekking zeer emissiearm gewerkt worden. 

Bona

Bona lijmen voor hout en parket

Bona focust zich met het lijmassortiment alleen op houten vloeren wat het bedrijf maakt tot innovatieve marktleider. Bona heeft een totaalconcept voor houten vloeren ontwikkeld. De lijmen van Bona zijn bedoeld voor het leggen van compleet nieuwe vloeren en ondervloeren, en bestaat uit producten voor elke soort houten vloer. Gebaseerd op meer dan twintig jaar ervaring heeft Bona haar hoogwaardige lijmen verder ontwikkeld en verfijnd. Ze maken nu een belangrijk deel uit van het Bona-systeem. Bona heeft verschillende soorten lijm ontwikkeld voor diverse situaties, allemaal speciaal voor parket. Bij Bona verstaan ze de kunst van het maken van parketlijm - in de fabriek bij Bona Duitsland.

Bona Lijmwijzer

De keuze van lijmproducten hangt af van de ondervloer en de werkmethode.
Gebruik voor het uitzoek van de geschikte lijmsoort de Bona Lijmwijzer

Instructiefilmpje

Klik hier voor een instructiefilmpje over Bona parketlijmen

Frencken

Frencken is al sinds 1901 partner en specialist op het gebied van lijmen, vullen, sealen en afwerken van hout, plaat, en keramische materialen. De producten worden 'in house' ontwikkeld in een daarvoor professioneel uitgerust laboratorium met een professioneel team van ontwikkelaars. Voor kritische applicaties worden in het laboratorium praktijksituaties nagebootst om het juiste product en de optimale verwerkingsmethode te bepalen.

/ Er zijn 17 producten
View