Monocoat Olie Binnen

Monocoat Olie Binnen

BOBparket heeft een ruim aanbod van Monocoat olie voor binnengebruik. Met slechts 1 enkele laag Monocoat olie is uw hout beschermd en duurzaam gekleurd. De Monocoat olie is 100% ecologisch omdat het geen water bevat en volledig oplosmiddelvrij is. U kiest met Monocoat olie voor een 100% duurzaam product. BOBparket heeft daarnaast diverse accessoires in de webshop voor het aanbrengen en verzorgen van de goedkope Monocoat olie.

Monocoat olie voor een natuurlijke look & feel

Rubio Monocoat olie is gebaseerd op een moleculaire bindingstechnologie waarbij de natuurlijke ingrediënten van het product zich binden met de bovenste vezels van het hout. Dus geen filmvorming en geen verzadigingsmethode. De toepassing van Monocoat olie als het onderhoud is hierdoor zeer eenvoudig. De natuurlijke look & feel van het hout blijft in tact. Overlappingen en aanzetten zijn uitgesloten. Het met Monocoat olie behandelde hout neemt geen product meer op wanneer het product zich heeft gebonden.

Monocoat olie: een duurzaam product

De Monocoat olie heeft dus een moleculair bindingstechnologie. Deze signatuurtechnologie die het hart vormt van deze olieproducten zorgt ervoor dat BOBparket ecologische producten kan aanbieden. De Monocoat olie is duurzaam, economisch en uiterst gebruiksvriendelijk. Verder staat de Monocoat olie bekend om zijn ruime kleurenpallet. Naast de goedkope Monocoat olie voor binnen heeft BOBparket ook Monocoat olie voor buiten.

Monocoat olie accessoires

Voor het aanbrengen van de Monocoat olie heeft BOBparket ook producten in de webshop. Met de handpad met houder kunt u de Monocoat olie met de hand aanbrengen op vloeren en (tuin)meubels. Ook voor het machinaal uitpoetsen van de Moncoat olie heeft BOBparket diverse machinepads in het assortiment. Om krassen op uw nieuwe mooie vloer te voorkomen besteld u ook gelijk de viltstrips. Deze kunt u bevestigen onder uw meubelstukken.

BOBparket: het juiste adres voor Monocoat olie

Naast Monocoat olie heeft de webshop van BOBparket een groot eigen assortiment met topmerken. Hierdoor kan BOBparket een snelle service en een aantrekkelijke prijs voor haar klanten garanderen. BOBparket levert alleen maar top kwaliteitsproducten, waaronder de Monocoat olie. Wanneer u nog vragen heeft over de Monocoat olie neem dan gerust contact op met BOBparket. Wij helpen u graag! U kunt hier contact met ons opnemen voor het kopen van goedkope Monocoat olie.

/ Er zijn 19 producten
View

Handpad wit

€ 1,19
Voorradig
bestellen

Handpad rood

€ 1,19
Voorradig
bestellen