Parket

Parket

Een geheel nieuw assortiment parket vloeren met aleen Exclusieve Topmerken van de beste kwaliteteit die de markt te bieden heeft.

Subcategorieën

Q2 Traditioneel

Q2 Traditioneel parket wordt opgebouwd uit 2 lagen. De 4 mm. dikke toplaag bestaat uit hardhout en is te verkrijgen in meer dan 40 houtsoorten. De drager is gemaakt van speciaal uitgeselecteerd berkentriplex. De keuze uit verschillende houtsoorten is zeer uitgebreid. Q2 wordt in principe onbehandeld en geheel voorgeschuurd geleverd, waardoor de vloer na het leggen ter plekke kan worden nageschuurd voor een optimaal en volledig vlak resultaat. Als optie kan het ook in de fabriek worden voorgelakt of geolied. Met Q2 heeft u een unieke parketvloer in huis die in een keur van patronen gelegd kan worden.

Kährs Vloeren

Hier vindt u het veelzijdige Kährs assortiment met een uitgebreide collectie.
Wij bieden u een ruime keuze in vloeren voor inrichtingen in alle woonstijlen.

Grigio Vloeren

Grigio is een synoniem voor de nieuwe generatie verouderde vloeren. De sleetse uitstraling in 5 schitterende gedekte kleuren worden bereikt door een ingenieus ontworpen modificeersysteem die de zorgvuldig geselecteerde eiken parketdelen een bijna niet te onderscheiden authentieke uitstraling geven. De opbouw van de kleuren is ook specifiek voor dit product. Alvorens de kleur door pigmenten wordt bepaald ondergaan de eiken parketdelen een bijzondere bewerking waardoor er een basiskleur ontstaat met een grijze ondertoon. Hieraan ontleent Grigio haar naam. Ook bijzonder van dit product is dat de permanente eindkleur tot het laatste moment kan worden veranderd. Wilt u de basiskleur handhaven dan wordt de vloer afgewerkt met een transparante onderhoudswas. Wilt u dat de vloer één van zijn vele grijstinten krijgt dan kiest u voor een witte onderhoudswas.

Oneindig veel variatie
Doordat er gebruik gemaakt kan worden van diverse traditionele parketvormen kunnen we met grigivloeren oude patronen doen herleven. Oud Vlaamse panelen of Oud Vlaamse punten behoren tot de mogelijkheden. Ook grote en kleine visgraten of blokpatronen zijn mogelijk. Maar ook brede delen van 23 cm breed kunnen worden gemaakt

Sherazade Vloeren

Sherazadevloeren onderscheiden zich door een intensieve bewerking van zorgvuldig geselecteerd Frans eikenhout en worden volgens geheim recept gekleurd. Deze vloeren worden met een dubbele laag Floorservice Hardwasolie afgeolied voor extra bescherming. Sherazadevloeren worden geleverd in een normale veroudering. U kunt deze vloeren ook licht of zwaar laten verouderen.

/ Er zijn geen producten