RigoStep Skylt conditioner spray 0,5 L Volledige grootte weergeven

RigoStep Skylt conditioner spray 0,5 L

RigoStep Skylt conditioner spray 0,5 L

Meer details

€ 12,55

98957

Met Rigostep Skylt beschermt u uw vloer of ander oppervlak, zonder dat deze er behandeld uitziet. Het beschermt tegen alle invloeden die het oppervlak dagelijks moet doorstaan. Daarnaast draagt het onder andere bij aan slijtvastheid, onderhoudsgemak en duurzaamheid. De oppervlakken die behandeld zijn met Skylt, reinigt u eenvoudig met de Rigostep Skylt Conditioner Spray. Deze reinigingsoplossing is al klaar voor gebruik en vrij van residuen.

De eigenschappen van deze reinigingsspray

De conditioner spray voor oppervlakken bewerkt met Rigostep Skylt is eenvoudig te gebruiken. Spray het product op het oppervlak en laat het even intrekken. Hierna kunt u het oppervlak schoonmaken met een lichtvochtige dweil, mop of doek. Strepen zijn verleden tijd, want de Rigostep Skylt spray droogt streeploos op. Het oppervlak is na de reiniging weer schoon en fris, zonder de beschermende laag aan te tasten. De spray bevat 500 ml klant en klare reinigingsoplossing. Is de spray op, dan kunt u deze eenvoudig navullen met een oplossing van conditioner concentraat en water. Dit concentraat vindt u ook in onze webshop.

Rigostep Skylt: de glansvrije afwerking voor veel oppervlakken

Rigostep Skylt is onzichtbaar, heeft een matte afwerking en makkelijk te onderhouden. Dat maakt dit de ideale afwerking voor uw vloer. Uw houten-, kurken-, linoleum- of betonlook vloer reinigt u af en toe met de conditionerspray en uw vloer ziet er weer als nieuw uit. Niet alleen uw vloer kunt u behandelen met dit product. Ook getimmerde objecten, meubelen, houten trappen of beton ciré kunt u afwerken met Skylt. Ideaal wanneer u een ultra matte uitstraling wilt creëren en het oppervlak meteen wilt beschermen.

Reinigen met Rigostep Skylt reinigingsspray

Wilt u een met Rigostep Skylt behandeld oppervlak reinigen? Dan geeft de Skylt conditioner het beste resultaat. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 06-20088418 of ons contactformulier. Wij zijn specialisten op het gebied van oliën en lakken en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling. Wij helpen u dus graag! Meer weten over andere producten van dit merk? Al deze producten, waaronder het Rigostep Skylt conditioner concentraat, vindt u hier.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

RigoStep Skylt conditioner spray 0,5 L

RigoStep Skylt conditioner spray 0,5 L

RigoStep Skylt conditioner spray 0,5 L

Schrijf uw recensie

Related Products